محمد در سیام مرداد ماه ۱۳۴۳، در روستای هرمزآباد از توابع شهرستان رفسنجان زاده شد. پدرش غلامرضا، کشاورز بود و مادرش کبری نام داشت. دانشجو سال دوم مقطع کارشناسی بود، بهعنوان بسیجی در جبهه حضور یافت .چهارم دی ۱۳۶۵، در امالرصاص و در آب های اروند بر اثر موج انفجار و اصابت توپ شهید شد. مزار وی در زادگاهش واقع شده است.
فرازی از وصیتنامه شهید محمد حسینینژاد، فرزند غلامرضا
«دنیا جای عمل و امتحان است و خیلی زود میگذرد؛ پس به فکر آخرت باشید.»
شهید محمد حسینینژاد در روستای هرمزآباد در خانوادهای متدین و کشاورز به دنیا آمد. هنوز به ۶سالگی نرسیده بود که به فراگیری قرآن همت گمارد و در نماز جماعت شرکت میکرد و در همان اوایل کودکی گوشت، پوست و خونش را با نماز و قرآن عجین نمود.
شهید دوران تحصیلات ابتدایی و راهنمایی خود را در محل تولد خویش سپری نمودند. درست زمانی که وی در دوران راهنمایی تحصیل میکردند، اوج مبارزات امام با دولت شاهی بود. در این دوران، شهید در پخش نوارها و اعلامیههای امام (قدس سره) و تشکیل و شرکت در کلاسهای اصول عقاید نقش بسیاری داشتند. محمد در تظاهرات علیه حکومت ستمشاهی فعالانه حضور به عمل میآورد؛ سپس با پیروزی انقلاب اسلامی وی برای ادامه تحصیل روانه رفسنجان و در در رشته الکترونیک هنرستان مشغول تحصیل شد. محمد از همان بدو ورود، با شرکت در انجمن اسلامی و فعالیتهای تبلیغاتی بار دیگر نقش ارزنده خویش را در وفاداری به اسلام و امام (قدس سره) ایفا نمود. شهید بزرگوار علاوه بر اینکه در جبهه به مبارزه با دشمنان اسلام میپرداخت، در سنگر علم و دانش نیز فعال بود و همزمان در هر دو امر مهم کوشا بود. شهید حسینینژاد در عملیات والفجر ۳، والفجر۴، بیتالمقدس و والفجر۸ شرکت داشت و بالاخره آبهای اروند بودند که شاهد زیباترین مناجات و زیباترین لحظههای زندگی او شدند و اینبار او در سمت بیسیمچی گردان غواص و خطشکن ۴۱۰ و در عملیات کربلای ۴ به آنچه آرزویش بود، رسید و در تاریخ ۱۳۶۵/۱۰/۰۴ حیات طیبه شاهدی از شهیدان الهی آغاز شد و آبهای اروند در روز قیامت به عظمت و ایثار تمامی شهیدان شهادت میدهند.
ثبت دیدگاه