حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳ Thursday, 26 December , 2024 ساعت ×
زندگینامه شهید سید ابوالقاسم حسینی
شناسه : 187
14
پنجم شهريور 1343، در روستاي صفي آباد از توابع شهرستان رفسنجان چشم به جهان گشود. پدرش سيدحسن، كشاورز بود و مادرش معصومه نام داشت
نویسنده : خادم الشهدا منبع : دارالبقاء
پ
پ

فرازی از وصیت نامه شهید
شهید سیدابوالقاسم حسینی
خوش اخلاق باشید که اخلاق حسنه اخلاق امامان و صالحان و پیغمبران است.

زندگینامه شهید حسینی فرزند حسن

شهید بزرگوارسید ابوالقاسم حسینی در شهریور ماه سال ۱۳۴۳ دریک خانواده معتقد به مذهب و ولایت فقیه و متعهد درروستای صفی آباد دیده به جهان هستی گشود. پدر ایشان از سادات جلیل القدر منطقه حومه غربی به شمار می آید، شغل ایشان کشاورزی بوده که از کشاورزان زحمتکش و نمونه منطقه محسوب می شود.

سید ابوالقاسم درخانواده ای نجیب الاصل با فرهنگ و بینش اسلامی و دور از هرگونه انحرافات اخلاقی بدنیا آمد، دوران ابتدایی را با پشتکار و جدیت در دبستان هرمزآباد به پایان رساند و پس از اتمام دوره راهنمایی وارد هنرستان فنی و حرفه ای شد. درحالی که به تحصیل خویش ادامه می داد در کارهای کشاورزی به پدر نیز کمک می کرد و به کشاورزی علاقه خاصی داشت. وی فردی نابغه و خوش ذوق بود و استعداد عجیبی داشت
بطوریکه همیشه دربین همکلاسی های خود جزو بهترین ها به حساب می آمد.
شهید ابوالقاسم حسینی در عملیاتی قبل از بیت المقدس به شدت مجروح شده بود که چندروزی بیش درخانه طاقت نیاورد و بدون اینکه کوچکترین معالجه را انجام دهد با بدنی پر از ترکش خمپاره رهسپار عملیات بیت المقدس شد و پس از نبردی جانانه سرانجام روز موعود فرارسید و سید ابوالقاسم در تاریخ ۶۱/۲/۱۰ در منطقه خونین شهر، خونین کفن شد و به لقا یار پیوست.

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.